Silkekjole i nunofilt

Lilla kjole i nunofilt med kort ærme med "flæseeffekt" og slidsåbning, som lukkes med 3 røde perlemorsknapper midt foran. En blød og behagelig kvalitet til kølige og kolde dage.

Nederste lag, af crinkle silkechiffon, er filtet med lilla merinould. Øverste lag, af silkechiffon, er dekoreret med turkis-pink silkefibre. De nederste 12 cm på begge lag er uden uldfibre, og fremstår derfor som transparent "skørt". Designet og fremstillet af filtmager Jette Hahne.

På trods af silkekjolens tilsyneladende sarthed er nunofilt et holdbart materiale - også til aktive piger, og en 3-årig vil højst sandsynligt kunne bruge kjolen som bluse/tunika, når hun er blevet 5 år. Uld er smudsafvisende og behøver ikke vaskes så ofte - men kan hænges til "luftning". Vaskes/skylles blidt op, når det er nødvendigt, i 30 grader varmt vand med uld/silke vaskemiddel. Skyllevand trykkes af i hånden, evt. i et håndklæde og kjolen hives og strækkes i facon, inden den lægges til tørre. Kan stryges - med meget let hånd - med dampstrygejern, for at give ulden blank- og blødheden tilbage.

Str.: 5-6 år.

Længde: 68 cm.  Overvidde: 80 cm.  Ærmelængde: 20 cm.

                                              

980,00 DKK
Silkekjole i nunofilt
Unikbutikken | CVR: 29549923 | - Denmark | Tlf.: +45 51486108