SALGS- OG LEVERINGSVILKÅR

Salgsvilkår for unikbutikken.dk:, CVR-nr.: 29549923
Else-Marie Ejsing & Jette Stryhn Hahne. (Kun salg via nettet).
Tlf.: +45 25779405. Hverdage fra kl. 11.00 til 15.00
e-mail: design@unikbutikken.dk

Bank: Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn,
Reg.nr.: 9682 kontonr.: 0000 383031

Ved køb:

Priserne i unikbutikken.dk er inklusive 25 % moms og indpakning. Hvis varen skal sendes som gave vedlægger vi uden beregning et kort, hvorpå vi skriver din hilsen til modtageren.

Priserne er exklusive forsendelse, hvis ikke andet er anført.

Varerne købes i netbutikken, hvor du har mulighed for at checke hvilke varer du har bestilt, prisen, portoen og hvad momsen udgør - eller fortryde et valg, ved at slette en eller flere varer.
Ordren er først sendt når du har godkendt indholdet i kurven og betalt via betalingskort.

Når du har bestilt dine varer modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

Husk at opgive korrekt e-mailadresse, navn, adresse og telefonnummer.

Varer bestilt på hverdage inden kl. 12 afsendes senest næste hverdag, med mindre du selv angiver en senere leveringsdato.

Varer bestilt lørdag, søndag eller helligdag, sendes næstfølgende hverdag.

Dog er varer der skal leveres uden for Danmark (gælder også Grønland og Færøerne) undtaget.

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Efter vi har afsendt varen, modtager du en bekræftelse på, at varen er afsendt.

Hvis en vare er udsolgt:

Hvis en vare er udsolgt, er den normalt ikke tilgængelig på vores hjemmeside. Der kan dog være situationer, hvor der afgives flere bestillinger på én gang og dermed flere end der er varer til på lager. Skulle dette ske, vil du indenfor 24 timer få besked om dette. Herefter har du mulighed for at annullere hele bestillingen.

Betaling og sikkerhed:

I unikbutikken.dk har vi valgt at bruge PayPal i webshoppen da det lever op til samme grad af sikkerhed som det kendes fra danske Nets og DIBS systemer. Du kan betale med internationale kort, såsom Visa, Mastercard, American Ekspress, PayPal. Vi ser ikke dit kreditkortnummer eller har adgang til private koder. Systemet er gennemtestet og udviklet til at være et af de mest sikre måder at sende penge online på.

Læs mere på www.paypal.com/dk

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra unikbutikken.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Det er også muligt at betale via netbank til vores konto nr. 9682-0000 383031.
Husk at oplyse fulde navn og web-ordrenummeret sammen med net-bankoverførslen.
Vær opmærksom på, at vi først sender varen, når vi har registreret din betaling, hvilket typisk tager to til tre dage, fra du har foretaget overførslen afhængigt af tidspunkt og ugedag.
Derfor er den hurtigste levering at vælge kreditkort.

Levering i Danmark:

Unikbutikken.dk sørger for levering med Post Nord. Rettidig levering forudsætter dog at Post Nord overholder deres dag-til-dag levering. Post Nords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at 99% af pakkeposten er fremme rettidig. Unikbutikken.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord.

Pakker over 500 g sendes med Post Nord som COLLECT-PAKKE, som er dag til dag-levering. Pakken leveres til afhentningssted tæt ved din bopæl.

Forsendelser til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering. Forsendelsestiden kan i nogle tilfælde strække sig over to dage.

Levering til udlandet (gælder også Grønland og Færøerne):

Ønskes leveret til udlandet kontakt da venligst butikken via telefon, e-mail eller send din bestilling på vores kontaktformular:
bestil venligst via www.unikbutikkens KONTAKTFORMULAR (menuen "Kontakt"). Vi sender så en faktura, og når beløbet er indgået på vores konto sender vi varerne.
Vores system kan kun beregne dansk porto, og indtil vores webudbyder får indretttet systemet til også at omfatte udenlandsk porto, ser vi os tvunget til at håndtere køb på denne måde, så vi selv kan sætte den korrekte forsendelsesomkostning på fakturaen.

Forsendelsesomkostninger:

Forsendelsesomkostningerne svarer til Post Nords takster.

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra modtagelsesdato. Vælger du at fortryde eller bytte et køb, skal du blot returnerer varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Vi forlanger blot at varen returneres med Post danmark.

Når vi har modtaget og godkendt varen, refunderes købsprisen til din konto. Det kan tage nogle dage.

Reklamation:

I henhold til købeloven yder Unikbutikken.dk 2 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Unikbutikken.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationsager afholder Unikbutikken.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller helt udeblevne leverancer rettes henvendelse til Unikbutikken.dk på e-mail: design@unikbutikken.dk eller telefonisk på +45 51486108 (hverdage fra kl. 11.00 til 15.00).

Varer sendt til os pr. eftekrav modtages ikke.

Refusion:

I tilfælde af returnerede eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og unikbutikken.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Forbrugerbeskyttelse:

Unikbutikken.dk overholder alle forbrugerbeskyttelsesbestemmelser i dansk lovgivning. Ved eventuelle tvister følger unikbutikken.dk det danske forbrugerklagenævns afgørelser.

 

 

 

 

 

 

 

Unikbutikken | CVR: 29549923 | - Denmark | Tlf.: +45 25779405